2013. szeptember 17., kedd

Lila esküvői kiegészítők / Lilac Bridal Accessories



A héten egy olyan szett kelt útra egy kedves menyasszonyhoz, ami a már meglévő lila szaténcipellőből indult ki. Illetve a „valami régi” ezúttal egy igazgyöngy nyakék lesz, így konzultációnk során arra jutottunk, hogy a részletek közé csempészek én is néhány édesvízi, tenyésztett gyöngyöt.

A ruha dísze lesz a harmonizáló,  gazdagon virágozott, mégis ízléses szaténöv.  Természetesen a menyasszony elengedhetetlen ékessége a frizura, amihez az öv apró virágaiból készítettem hullámcsatokat. (Erről sajnos nem készült fotó.) Sokat gondolkoztunk azon is, milyen legyen a gyűrűpárna. Végül az öv formái és anyagai köszönnek vissza rajta.

De ha már valaki igazán odafigyel a részletekre, akkor a gyűrűhordó kislányok vagy koszorúslányok is kaphatnak egyedi, személyre szabott kiegészítőt. (Sőt, külföldi megrendelőim már nem egyszer készíttettek koszorúslányaiknak ajándékba például cipőklipszet, hajdíszt. Biztos vagyok benne, hogy örök emlék tud ez lenni az ajándékozottnak.) Így hát a képen látható hajpánt egy kislánynak készült, amivel még inkább hangsúlyozható az esküvő egységes képe.

Amennyiben te is egyedi, kézzel készített kiegészítőt szeretnél, örömmel várom a jelentkezésed itt.

Melinda

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése